#Alternatív#Folk

SOLD OUT! Bohemian Betyars pogo buli, Vendég: Siketfajd / KabrióEmbrió

2023-11-24
20:00
Nagyterem
⚠️ Eszméletlen gigantikus-összeborulós-megőrülős POGÓ BULI lesz az egyetlen őszi budapesti klubkoncertünkön! ⚠️
Előkerülnek régi muzsikák is, ez alkalommal nem lesz finomkodás, mert a sírva-vigadást egy egészen különös szintre emeljük!
Egy biztos, készüljetek pogo-biztos lábbelivel!


Evés, ivás, duhajkodás, szerelem és sírva vigadás. A Bohemian Betyars 2009-es működése óta nem csak ország, de világszerte belopta magát egy tekintélyes méretű közönség szívébe speed-folk-freak-punkos, magával ragadó, energikus formációjával. A koncertjeik közvetlen, ösztönből áradó, életigenlő hangulata felszabadítja a közönség érzelmeit, az ember zsigerébe hatol, és minden lábat táncra bír. Különleges hangzásukkal hitelesen képviselik a hazai keserédes szemlélet unikumát, zenéjükben egyedi, saját ízlésükre formálják a magyar, balkán és cigány népzenét a punk, ska és még megannyi stílus találkozásával.
Kezdetekben igazi csavargók módjára járták körül utcazenélve Európát, mára a hazai és európai klubbok és fesztiválok visszajáró vendégei, de megjárták már Kínát, Japánt, Dél-Koreát és az Egyesült Államokat is.
Kalandvágyuk továbbra is hajtja őket előre, hogy a világ minden pontjára eljussanak, és zenéjükkel megmozgassák az ember testét-lelkét egyaránt, bármerre is járjanak. Legyen utcán, klubban vagy fesztiválon a Bohemian Betyars örömzenéje, magával ragadó ritmusai kizökkentenek a hétköznapokból, és beledobnak az önkívület mélyvizébe, pont úgy, ahogy ezt kitervelték.
Elérhető jegyek
Kedvezményes elővétel - 4000 FT
Normál ár - 4500 FT
Vásárlás

Hasonló események