#Kultúra-Életmód

Hétfői társasozás a Dürerben - Játszóház projekt

2023-09-25
17:00
Kert
Szeretnénk még 1-2 kültéri társasozást, mielőtt végleg ránk őszül az idő 🍂 Gyertek, élvezzük együtt a friss levegőt, amíg lehet! (Egy extra réteg ruhát azért dobjatok be a táskába, biztos ami biztos 🧥)
Kapunyitás: 5-kor! ✨
🐇 Behopp: 1000 Ft (diák: 500 Ft)
🍹 Enni- és innivalót a helyszínen tudtok venni, a nagyi főztjét és a reggel facsart narancslét most légyszi hagyjátok otthon!
A Játszóházban társasozunk. Nem gyerekekkel, nem Monopolyval, és nem egy pincében – hiszen társasozni ma már ennél jóval többet jelent!
Mire számíthatsz, ha benézel hozzánk?
📦 Kb. 10 köbméter társasjátékra, amikből választani lehet. Csak olyan van a kupacban, amit mi magunk is szeretünk. A három percestől a három órásig, a partijátéktól az elmélyülősig, a szusistól a marsosig.
👫 Lelkes résztvevők százaira, akik minden vízszintes felületet kihasználnak egy jó játékra.
🐇 Nyulas pólóban tüsténkedő játékmesterekre, akiknek minden vágya, hogy ugyanúgy rákattanjatok egy-egy játékra, mint ők. Miután ajánlanak valami szuperjót, el is magyarázzák a szabályokat, sőt, általában kedvesek is (kivéve a Bálint).
🌎 Sok régi barátra, új ismerősökre, és persze világuralomra.
Néhány tudnivaló az eseményről:
- 5-kor kezdődik, 10-ig tart, bármikor lehet érkezni. ⏰
- Van házirendünk, nagyon szigorú! Kérdezd róla a nyulaspólósokat 📜
- Van sör, bor, kóla: támogass minket azzal, hogy a helyszínen veszed meg 🍻
- Lehet egyedül érkezni és lehet barátokkal. A kupac körül tudsz játékostársakat vadászni. Nagyon örülünk, ha befogadjátok egymást egy közös játék erejéig, de az is oké, ha inkább magatok lennétek, ezt nyugodtan jelezzétek egymás felé. 🎲

Hasonló események