#Metál

UNDERGROUND X-MAS SLAUGHTER Vol. II

2023-12-21
18:30
Kisterem
Az Insane Hellride Entertainment és a Dürer Kert bemutatja: “UNDERGROUND X-MAS SLAUGHTER Vol. II“
A tavalyi karácsonyi bulink olyan jól sikeredett, hogy nem volt kérdéses - 2023-ban is durrantunk UNDERGROUND X-MAS SLAUGHTER-t! Idén az ünnepi emelkedett, alkoholgőzös hangulat mellett a thrash metalé a főszerep. Mind az öt zenekarunk thrash centrikus zenét nyom, szóval sebességben nem lesz hiány! Száncsengők helyett Marshall ládák, adventi ének helyett pedig extrém metallal várunk Titeket! A Dürert pedig megkérjük, hogy legyen akciós tojáslikőr!
Szerb barátainkat már elcsíphettétek a Lowlanden, ahol rendesen átformálták a fesztivált. Ezentúl az INFEST deathrash inváziója a karácsonyi fényekben úszó Budapestet vette célba és keményebb lesz mint a Téli Háború! Eszeveszett tempó, csörgő töltényövek és soha meg nem szűnő riff áradat. Érdemes megemészteni a bejglit mielőtt beállsz a moshpitbe! Thashdeath Legion 666!
Vigyázat! Hódmezővásárhelyi thrash/death különítmény érkezik Ducatto szánon! Mivel szoros az összefogás és a barátség a Lowland Fest-tel, így nem volt kérdés, hogy meginvitáljuk őket, főleg ha thrash-ről van szó! A srácok épp nagyban dolgoznak az új lemezen, így lehet pár friss szerzeményt is bekaphatunk a szaloncukor mellé.
A meghitt hangulat során a TÜRBÖWITCH-től is kapunk egy kisebb szeretet csomagot. Van zsákjukban minden jó, speed-punk-thrash a jó gyerekeknek, napalm a pózereknek!
Az este folyamán a soproni NEUROPSY zenekar hozza az afteres rénszarvasoknak a tánchangulatot. Magas szárú fehér lépők, töltényövekből kirobbanó tempók és feszes riff orgiák garantáltan visszarepítenek a 80-as 90-es thrash érába!
300 km/órával suhan be a sulibusz a dürerbe, hogy mindenki megkapja a megfelelő neveltetést a punk/hc/crossover vonalon! Feszes tempó, darabolós breakdown, bringasávból kirugdalt gyalogos, kötélen logó politikusok, széjjel ver a ritmus! HIT BY A SCHOOL BUS, ugh!
🎅 Infest 🇷🇸 - death/thrash metal
🎅 Atrox Trauma 🇭🇺 - thrash/death metal
🎅 Türböwitch 🇭🇺 - speed/punk/thrash metal
🎅 Neuropsy 🇭🇺 - thrash metal
🎅 Hit By A School Bus 🇭🇺 - hardcore punk/crossover/thrash metal
⸸ ⸸ ⸸
Elérhető jegyek
Super Early Bird - 4000 FT
Early Bird - 4500 FT
Kedvezményes elővétel - 5000 FT
A koncert napján - 6000 FT
Vásárlás

Hasonló események